Carla Ferreri

Carla Ferreri je direktorica i suosnivačica prve carpooling platforme za prijevoz paketa bazirane na blockchainu i AR tehnologiji – Gepek. Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu te magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Trstu, smjer logistika.

Ima više od 20 godina iskustva u B2B razvoju poslovanja i prodaji kompleksnih web rješenja za privatni i javni sektor. Uspješno je završila i niz EU projekata – od pisanja projekta do realizacije.

Vodila je međunarodne UX projekte za FatDUX, jedna od prvih kompanija specijaliziranih za razvoj korisničkog iskustva iz Danske.

Osim bogatog poslovnog iskustva bila je aktivna na području nezavisne kulture te je poznata i kao pokretačica jednog od prvih regionalnih festivala sa fokusom na promociju ženskog stvaralaštva – Girls Are Weird.

Trenutno joj je u fokusu investicijski ciklus za Gepek, carpooling platforme za pakete koji će omogućiti približavanje web3 okruženja tradicionalnijim korisnicima, implementaciju AI elemenata za brzu i preciznu „last meter“ dostavu te širenje korisničke baze vodeći računa o utjecaju na okoliš.