Govornici

Ana Brigović

Ana Brigović voditeljica je poslovnog razvoja u ACT Grupi, udruzi koja provodi program podrške Pokreni nešto svoje.

Po struci Ana je magistar Upravljanja i inovacija, a po iskustvu oblikovana je dugogodišnjom pozadinom rada u marketingu: u oglašavanju na poslovima copywriter, u brandingu kao strateg za brand te potom savjetnik za tržišne strategije.

S početkom rada kao mentor za poduzetnike koji stvaraju društvenu dobrobit, po prvi put se našla u poziciji uistinu sudjelovati u stavljanju na tržište proizvoda, i usluga, koje su iskonski vrijedne tom tržištu i korisnicima.

Nakon par tjedana volontiranja kao mentor za programe podrške ACT Grupe, Ana se tamo i zaposlila, početkom 2018 godine. U ACT Grupi vodi programe podrške za društvene i impact poduzetnike. Strastvena oko rada s osnivačima kako bi njihova poduzeća bila robusnija i spremna za rast.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024