Govornici

Ana Brigović

Ana Brigović voditeljica je poslovnog razvoja u ACT Grupi, udruzi koja provodi program podrške Pokreni nešto svoje.

Po struci Ana je magistar Upravljanja i inovacija, a po iskustvu oblikovana je dugogodišnjom pozadinom rada u marketingu: u oglašavanju na poslovima copywriter, u brandingu kao strateg za brand te potom savjetnik za tržišne strategije.

S početkom rada kao mentor za poduzetnike koji stvaraju društvenu dobrobit, po prvi put se našla u poziciji uistinu sudjelovati u stavljanju na tržište proizvoda, i usluga, koje su iskonski vrijedne tom tržištu i korisnicima.

Nakon par tjedana volontiranja kao mentor za programe podrške ACT Grupe, Ana se tamo i zaposlila, početkom 2018 godine. U ACT Grupi vodi programe podrške za društvene i impact poduzetnike. Strastvena oko rada s osnivačima kako bi njihova poduzeća bila robusnija i spremna za rast.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.