Govornici

Ana Hanžeković Krznarić

Ana Hanžeković Krznarić predsjednica je Uprave Hanza Medije.

Karijeru je počela u Odvjetničkom društvu Hanžeković i partneri d.o.o., te u Erste Card Clubu gdje je bila na poziciji članice Uprave, a od 2008. godine do dolaska u Hanza Mediju bila je članica Uprave tvrtke Genera d.d.

U Hanza Mediji od 2015. godine vršila je funkciju zamjenica predsjednika Uprave, zatim predsjednice Nadzornog odbora, članice Uprave te naposljetku predsjednica Uprave.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a usavršavala se na London Business School, gdje je završila Accelerated Development Programme for Top Executives, i Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je pohađala program Korporativno upravljanje za članove nadzornih i upravnih odbora.

Suvlasnica je društva Hanza Media d.o.o., članica europskog Odbora direktora INMA, Nadzornog odbora Genere d.d., Rotary Cluba 1242 Zagreb te počasna konzulica Republike Peru u Republici Hrvatskoj.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024