Govornici

Ana Hanžeković Krznarić

Ana Hanžeković Krznarić predsjednica je Uprave Hanza Medije.

Karijeru je počela u Odvjetničkom društvu Hanžeković i partneri d.o.o., te u Erste Card Clubu gdje je bila na poziciji članice Uprave, a od 2008. godine do dolaska u Hanza Mediju bila je članica Uprave tvrtke Genera d.d.

U Hanza Mediji od 2015. godine vršila je funkciju zamjenica predsjednika Uprave, zatim predsjednice Nadzornog odbora, članice Uprave te naposljetku predsjednica Uprave.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a usavršavala se na London Business School, gdje je završila Accelerated Development Programme for Top Executives, i Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je pohađala program Korporativno upravljanje za članove nadzornih i upravnih odbora.

Suvlasnica je društva Hanza Media d.o.o., članica europskog Odbora direktora INMA, Nadzornog odbora Genere d.d., Rotary Cluba 1242 Zagreb te počasna konzulica Republike Peru u Republici Hrvatskoj.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.