Govornici

Ana Radišić

Ana Radišić je diplomirana pravnica koja je već više od 15 godina dio medijskog svijeta. Ana je TV voditeljica, urednica, kreativna producentica te autorica brojnih projekata, a unazad tri godine najveći fokus stavlja na svoju poduzetničku priču koju gradi kroz podcast. 

Naime, Ana je dosad u podcastu ugostila preko sto dvadeset osoba iz različitih segmenata javnog i društvenog svijeta, kojima je svima zajedničko da svojim primjerom inspiriraju druge. Prva je u Hrvatskoj i regiji napravila šestosatni podcast uživo u zagrebačkoj Esplanadi gdje je ugostila gotovo 20 osoba, a potom je oblake, koji su dom njezinog podcasta, preselila i u Rovinj te na prošlogodišnjem Weekend Media Festivalu imala jedan od najposjećenijih kutaka. Uz to, svake godine, na prvi dan ljeta koji je ujedno i rođendan njezinog podcasta organizira slavljenički event na kojem se snima i specijalno izdanje podcasta  brojnim gostima. 

Kao poduzetnica vodi se probijanjem vlastitih granica, testiranjem novih stvari i postavljanjem novih trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati. 

U privatno vrijeme Ana uživa uz glazbu, knjige, boravak u prirodi, a sport je neizostavan dio njezine svakodnevnice. 

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.