Govornici

Ana Zovko

Ana Zovko je direktorica Sektora za digitalni razvoj u Croatia osiguranju gdje vodi digitalne brandove Croatia osiguranja, LAQO i CO digital te projekte digitalne transformacije poslovanja i unaprjeđenja korisničkog iskustva.

Višegodišnju karijeru izgradila je u sektoru telekomunikacija gdje je ostvarila brojna postignuća u područjima digitalizacije, marketinga, strategije i ljudskih resursa. U Hrvatskom Telekomu vodila je projekte digitalizacije i agilne transformacije kompanije, projekte razvoja novih telekomunikacijskih proizvoda i usluga, uvela je novi model vrednovanja radnih mjesta i modele sustava upravljanja učinkom za zaposlenike te je sudjelovala na projektima velikih akvizicija Hrvatskog Telekoma.

Akademsko obrazovanje stekla je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je uspješno magistrirala i završila MBA studij. Magistrirala je i na Leeds Metropolitan Universityu u području međunarodnog menadžmenta i marketinga.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024