Govornici

Ana Zovko

Ana Zovko je direktorica Sektora za digitalni razvoj u Croatia osiguranju gdje vodi digitalne brandove Croatia osiguranja, LAQO i CO digital te projekte digitalne transformacije poslovanja i unaprjeđenja korisničkog iskustva.

Višegodišnju karijeru izgradila je u sektoru telekomunikacija gdje je ostvarila brojna postignuća u područjima digitalizacije, marketinga, strategije i ljudskih resursa. U Hrvatskom Telekomu vodila je projekte digitalizacije i agilne transformacije kompanije, projekte razvoja novih telekomunikacijskih proizvoda i usluga, uvela je novi model vrednovanja radnih mjesta i modele sustava upravljanja učinkom za zaposlenike te je sudjelovala na projektima velikih akvizicija Hrvatskog Telekoma.

Akademsko obrazovanje stekla je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je uspješno magistrirala i završila MBA studij. Magistrirala je i na Leeds Metropolitan Universityu u području međunarodnog menadžmenta i marketinga.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.