Govornici

Anita Letica

Anita Letica predsjednica je Uprave tvrtke Philip Morris Zagreb d.o.o., odnosno glavna direktorica za hrvatsko i slovensko tržište multinacionalne kompanije Philip Morris International.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te magistrirala poslovni menadžment na IECD Bled School of Management. Karijeru započinje u Plivi, gdje stječe desetogodišnje poslovno iskustvo, prvenstveno na pozicijama iz područja financija i poslovnog planiranja te kroz razne internacionalne projekte i edukacije.  

2008.  pridružuje se Philip Morris-u gdje nakon financija, preuzima pozicije rastuće odgovornosti iz različitih područja poslovanja poput planiranja, poslovne inteligencije i razvoja poslovanja. Cijelo to vrijeme odgovorna je za veći broj tržišta i upravlja dislociranim timovima iz nekoliko zemalja. Poziciju predsjednice Uprave Philip Morris Zagreba preuzima 2015. godine, a tri godine kasnije proširuje svoju odgovornost te, uz hrvatsko, postaje odgovorna i za slovensko tržište.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.