Govornici

Ante Vrban

Ante Vrban se može pohvaliti impresivnim radnim iskustvom koje obuhvaća 19 godina rada u poslovima projektiranja. Tijekom svoje karijere, sudjelovao je u ukupno 304 izvedenih internacionalnih projekata, u gradovima kao što su Dubai, London, München, Barcelona, Moskva, New York i Miami. Također, ostvario je 108 izvedenih projekata u Hrvatskoj.

Jedno od njegovih značajnih postignuća je uloga glavnog arhitekta hrvatskog paviljona na DUBAI EXPO 2020, što svjedoči o njegovoj prepoznatljivosti i autoritetu u svijetu arhitekture. Ante Vrban također je nagrađivan i priznat na međunarodnoj razini, uključujući nagrade German Design Award Council, International Property Awards London te mnoge druge.

Uz to, Ante Vrban je bio nagrađen i priznat u Hrvatskoj, primajući nagradu Elle Style Awards za promicanje arhitektonskog stvaralaštva u svijetu i nagradu grada Knina. Njegovo ime redovito se pojavljuje u relevantnim publikacijama, kako u Hrvatskoj, tako i širom svijeta, poput French Vogue, New York 'W' magazine, Elle Decor UK, i mnoge druge.

http://www.antevrban.com/

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.