Govornici

Boris Blažević

Boris Blažević završio je Ekonomski Fakultet u Zagrebu, a potom dodatni masters program Europskih integracija na Centre International de Formation Europeene.

Prvih 10 godina karijere, proveo je u GRAWE grupi na poziciji voditelja projekata te kao voditelja odjela u Austriji, Sarajevu i Zagrebu.

Nakon GRAWE grupe, radio je kao business development manager na globalnoj razini u hrvatskom start-upu Agrivi. Svoju karijeru nastavlja u europskom start-upu Flixbus kao managing director za jugoistok Europe.

Posljednjih pet godina zaposlen je u Erste bancim, od čega je prve dvije bio voditelj velikog projekta financijske pismenosti Škola pametnih financija. Posljednje tri godine je lead product manager i business developer u internom start-upu KEKS Pay, gdje se vidi kao intrapreneur.

Pored brojnih poslovnih uspjeha, 2008. godine osnovao je udrugu Klub Alpbach Hrvatska, a također je i česti gost predavač na raznim fakultetima.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.