Govornici

Boris Blažević

Boris Blažević završio je Ekonomski Fakultet u Zagrebu, a potom dodatni masters program Europskih integracija na Centre International de Formation Europeene.

Prvih 10 godina karijere, proveo je u GRAWE grupi na poziciji voditelja projekata te kao voditelja odjela u Austriji, Sarajevu i Zagrebu.

Nakon GRAWE grupe, radio je kao business development manager na globalnoj razini u hrvatskom start-upu Agrivi. Svoju karijeru nastavlja u europskom start-upu Flixbus kao managing director za jugoistok Europe.

Posljednjih pet godina zaposlen je u Erste bancim, od čega je prve dvije bio voditelj velikog projekta financijske pismenosti Škola pametnih financija. Posljednje tri godine je lead product manager i business developer u internom start-upu KEKS Pay, gdje se vidi kao intrapreneur.

Pored brojnih poslovnih uspjeha, 2008. godine osnovao je udrugu Klub Alpbach Hrvatska, a također je i česti gost predavač na raznim fakultetima.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024