Govornici

Igrajna Vargek

Igrajna Vargek je kreativna direktorica, glavna dizajnerica i vlasnica uspjesnog modnog brenda Iggy.

Nakon zavrsene Privatne klasicne gimnazije upisuje Fakultet politickih znanosti, smjer novinarstva.
Tokom fakulteta radi kao PR u modnoj agenciji Midiken, sudjeluje u organizaciji modnih dogadanja Cro a porter i radi za obiteljsku tvrtku WGW marketing i kao modni dizajner. Veliki uspjeh i javna priznanja tokom godinu dana rada u WGW-u inspirira ju za pokretanje vlastitog biznisa sa samo 22 godine . Iste godine prekida daljnje skolovanje na fakultetu i otvara svoj obrt i prvi concept store Iggy u centru Zagreba. Tokom 10 godina poslovanja kojih je prosle godine Iggy brend proslavio, Igrajna uspjeva napraviti jedan od najoriginalnijih concept ducana u gradu s preko 20 hrvatskih dizajnera u ponudi , otvara i siri proizvodnju vlastite modne linije, online shop, nekoliko novih showrooma da bih se prosle godine smjestila u ulicnom prostoru u Vlaskoj ulici gdje je spojila radionu, showroom te kutak za rusku manikuru s veganskim lakovima za sto se posebno obrazovala. Ove godine pokrenula je potpuno novi modni brend iskljucivo za vjencanice- Igrajna Modern Bride.

Njen dizajnerski pristup odlikuje se pazljivim rucnim radom, kvaliternim materijalima, posebnom paznjom prema detaljima i cijelom proizvodnjom u Zagrebu.

O Igrajni i njenim poslovnim uspjesima pisali su mnogi tiskani mediji poput Jutarnjeg lista, Vecernjeg lista, Gloria, 24 sata, Nacional, Elle, Diva, Grazia itd. te brojni modni portali poput Journal.hr, Buro 24/7, fashion.hr, Miss 7 itd...

U slobodno vrijeme (ako takvo postoji za privatne poduzetnike) putuje po cijelom svijetu s partnerom i prijateljicama, vjezba jogu, strastveno kuha i ponosna je majka dva psa; Bibe i Pabla.

www.iggy.hr

www.igrajna.hr

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.