Govornici

Ivona Namjesnik

Ivona Namjesnik je potpredsjednica koja je postala poduzetnica s 10 godina iskustva u marketingu, kreativi i inovaciji u jednoj od najbržih industrija na svijetu - developmentu, tehnologiji, e-commerceu. 

Ujedno je i coach, konzultant i psiholog u nastajanju koji trenutno pohađa MSc Psychology na Kingston University u Londonu. 

Nakon rada na američkom tržištu gdje je radila s partnerima poput Adobe-a, PayPal-a i Catbird NYC, spontano počinje raditi za sebe. Kroz Outonomi pomaže direktorima voditi život onako kako vode biznis - “with grit, grace, and intention.” 

Za sebe kaže da joj je najdraži kompliment “professional needle mover” i da obožava englesku frazu “learning out loud.” Serijski je kolekcionar certifikacija, u koje radosno ubraja one Mindvalley-a, Ethical Coaching Collective-a i Chopre. 

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.