Govornici

Ivona Namjesnik

Ivona Namjesnik je potpredsjednica koja je postala poduzetnica s 10 godina iskustva u marketingu, kreativi i inovaciji u jednoj od najbržih industrija na svijetu - developmentu, tehnologiji, e-commerceu. 

Ujedno je i coach, konzultant i psiholog u nastajanju koji trenutno pohađa MSc Psychology na Kingston University u Londonu. 

Nakon rada na američkom tržištu gdje je radila s partnerima poput Adobe-a, PayPal-a i Catbird NYC, spontano počinje raditi za sebe. Kroz Outonomi pomaže direktorima voditi život onako kako vode biznis - “with grit, grace, and intention.” 

Za sebe kaže da joj je najdraži kompliment “professional needle mover” i da obožava englesku frazu “learning out loud.” Serijski je kolekcionar certifikacija, u koje radosno ubraja one Mindvalley-a, Ethical Coaching Collective-a i Chopre. 

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024