Govornici

Josipa Maras

Po horoskopu slikarica, po struci grafički dizajner. Nakon završenog faksa radim u struci 3 godine. Budući da sam se godinama bavila slikarstvom, u 26. godini pokrećem brand Marastracije by Josipa. Radilo se o liniji ilustracija koja se prodavala kao gotov proizvod idealan za poklone. To je bila spona između slikarstva i digitalnog slikarstva kojim se danas bavim. S 27 godina otvaram svoj obrt i krećem u poduzetniče vode.

Radim ponajviše Marastracije, ali i dosta grafičkog dizajna, izrade web stranica, vizualnog identiteta i slično. S 30 godina pokrećem Studijo tapete, s 33 godine pokrećemo vlastitu tvornicu. Sad imam 35 i uskoro otvaramo Studijo boutique factory. Jedivnstveno mjesto gdje će u predivnom ambijentu biti objedinjen cijelokupni proces, od idejne skice do gotovog proizvoda.

Dedo Martin je govorio da „Jozo crta“ s tonom žaljena što mi jedino to dobro ide, jer tko od crtanja živi.  Ali danas je dedo sigurno ponosan kad Jozo crta tako da ima punu policu nagrada i živi od toga.

2020. godine sam dobila nagradu „Stvaratelji za stoljeća“ za rast i razvoj inovacija u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

2021. godine sam dobila prestižnu talijansku nagradu Archiproducts design award longlisted za najljepšu tapetu na svijetu, Maslink. Kažu da se maslinici sade budućim naraštajima, ali meni je i moj urodio plodom.

2022. godine tapeta Mramorni cvijet dobiva Archiproduct design Award longlisted u Milanu.

2023. ista tapeta osvaja nagradu u Frankfuru, German dizajn Award Special.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024