Govornici

Marko Mrkić

Skroz normalan lik, ali pleše. 

U ples se zaljubio kad se zaljubio u srednjoj, pa s tadašnjom partnericom krenuo u natjecateljsku karijeru. 

Dogurao je do reprezentacije i Europskog prvenstva, a nakon toga izgurao svoju plesnu školu. 

Kaže da se pronašao u plesu, ali je zalutao u poduzetništvo. 

Tako da već četiri godine kroz svoju plesnu školu „Lijeva & Desna“ ples u paru želi približiti svima koji misle da to nije za njih - prvenstveno muškarcima, zatim osobama s amputacijama, gluhima, a na kraju i - zvijezdama. 

Nakon prve i druge sezone „Plesa sa zvijezdama“ gdje je došao do finala, ove je godine je postigao još veći uspjeh - ajde što je s partnericom treći put došao bar do polufinala, prvi put je probao spray tan.

U pauzi između dva životna poluvremena plesa, neko je vrijeme putovao i pisao putopise, što mu je donijelo prvu influencersku gažu i kasnije nagradu za influencera godine. Kaže da je to zato što na internetu postoje vjerojatno samo 3 muškarca koja umjesto aplikacije za sportske rezultate radije otvore Instagram, a on je, eto, jedan od njih. 

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024