Govornici

Monika Mikac

Monika Mikac  je serijska poduzetnica s 10+ godina iskustva u prikupljanju kapitala i velikim investicijama za start-upove u području električne mobilnosti. Trenutačno je CEO u NAD Capitalu (UK), investicijskom fondu koji ulaže u električnu mobilnost. Članica je uprave QEV Technologies (ESP) gdje je prethodno bila na poziciji CBO-a. Njezin recentni uspjeh unutar QEV-a jest zatvaranje runde od 17M eura s Europskom investicijskom bankom. Monika je također upravo postala neovisna članica uprave u Turbo Energy (ESP), tvrtki koja će svoju tehnologiju solarnih baterija s omogućenom umjetnom inteligencijom uvrstiti na NASDAQ. Započela je karijeru u automobilskoj industriji kao COO u Rimac Automobilima (HR) te je ubrzo nagrađena kao jedna od europskih zvijezda u usponu u svijetu automobilske industrije. Pomogla je Rimac Automobilima da naraste na 350 zaposlenih. Kao 1 od prvih 5 zaposlenika, pokrivala je različite dijelove poslovanja: od PR-a i marketinga do financija i administracije. Monika je aktivno sudjelovala u procesu prikupljanja sredstava i pomogla RA prikupiti više od 50M eura financijskih sredstava. Nakon uspjeha s Rimcem, Monika je počela pomagati drugim tvrtkama u razvoju i rastu njihovog poslovanja. Međunarodna je savjetnica u tvrtki EV Dynamics (Hong Kong) koja je pionir u proizvodnji električnih buseva te je savjetnica uprave u logističkoj tvrtki Hubbig (HR). Nedavno se pridružila Mreži za promicanje žena u energetskoj tranziciji – X-Energy (HR) gdje je postala članica savjetodavnog odbora. Monika ima sveučilišnu diplomu politologije i certificirani je Project Manager, osim toga, 2022. godine završila je Venture Capital Executive Program na Berkley ExecEd u SAD-u čime nastavlja svoj razvoj, edukaciju i umrežavanje u svijetu investicija u sektor električne mobilnosti.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024