Govornici

Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić Medančić je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica koja je svojim djelovanjem na hrvatskoj kulturnoj sceni pridonijela razvoju domaće kazališne i filmske industrije. Glumila je u brojnim televizijskim i filmskim naslovima. Pored toga što je aktivna u glumačkim vodama, Nataša je i televizijska producentica.

Nakon završene osnovne i srednje gimnazijske škole u Splitu, 2000. godine Nataša upisuje studij novinarstva i Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Godine 2004. diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti ulogom u klasi Borne Baletića ulogom Marthe u predstavi “Tko se boji Virginije Woolf?”.

Kada se kao dijete upisala u Gradsko kazalište mladih u Splitu, Nataša je zavoljela glumu i gotovo da je odmah znala što će upisati nakon završene srednje škole. Kako je pored glume također voljela i novinarstvo, upisala je dva fakulteta u isto vrijeme.

Nakon što je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti, Nataša je debitirala u Maloj sceni ulogom Roxane u Cyranou.

Od 2006. godine zaposlena je u kazalištu “Gavella”, gdje je glumila u nemalom broju kazališnih predstava. 

Za ulogu Sonie u predstavi “ŽIVOTx3” Nataša je dobila Nagradu hrvatskog glumišta 2005. godine. Godine 2017. dobila je glavnu ulogu u predstavi “Komet”, od redateljice Aide Bukvić. Nataša u toj predstavi glumi zaručnicu Elisabeth.

21.7.2018. godine u Puli su dodijeljene nagrade 65. Pulskog filmskog festivala na kojem je Nataša dobila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu nastupajući u filmu Comic Sans.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.