Govornici

Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić Medančić je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica koja je svojim djelovanjem na hrvatskoj kulturnoj sceni pridonijela razvoju domaće kazališne i filmske industrije. Glumila je u brojnim televizijskim i filmskim naslovima. Pored toga što je aktivna u glumačkim vodama, Nataša je i televizijska producentica.

Nakon završene osnovne i srednje gimnazijske škole u Splitu, 2000. godine Nataša upisuje studij novinarstva i Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Godine 2004. diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti ulogom u klasi Borne Baletića ulogom Marthe u predstavi “Tko se boji Virginije Woolf?”.

Kada se kao dijete upisala u Gradsko kazalište mladih u Splitu, Nataša je zavoljela glumu i gotovo da je odmah znala što će upisati nakon završene srednje škole. Kako je pored glume također voljela i novinarstvo, upisala je dva fakulteta u isto vrijeme.

Nakon što je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti, Nataša je debitirala u Maloj sceni ulogom Roxane u Cyranou.

Od 2006. godine zaposlena je u kazalištu “Gavella”, gdje je glumila u nemalom broju kazališnih predstava. 

Za ulogu Sonie u predstavi “ŽIVOTx3” Nataša je dobila Nagradu hrvatskog glumišta 2005. godine. Godine 2017. dobila je glavnu ulogu u predstavi “Komet”, od redateljice Aide Bukvić. Nataša u toj predstavi glumi zaručnicu Elisabeth.

21.7.2018. godine u Puli su dodijeljene nagrade 65. Pulskog filmskog festivala na kojem je Nataša dobila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu nastupajući u filmu Comic Sans.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024