Govornici

Nika Pintar

Nika Pintar je suosnivačica i Chief Ani Biome, longevity startupa koji personalizira bioaktivne tvari dobivene fermentacijom. 
 
Pod Nikinim vodstvom, Ani Biome postao je pionir u personaliziranom pristupu smanjenju upalnih procesa u crijevima, predvodeći s inovacijama usredotočenim na bioaktivne spojeve dobivene fermentacijom, razvojem umjetne inteligencije za razumijevanje i dizajn biologije, kao i postavljanjem metodologije za neinvazivnu dijagnostiku. Njihov je fokus na otkrivanju, predviđanju i smanjenju upale u crijevima kao jednog od ključnih pokretača starenja. 
 
Nika vodi interdisciplinarni tim sa širokim spektrom vještina iz područja medicinske biokemije, prehrambene tehnologije, strojnog učenja, industrijskog dizajna i psihologije. 
 
Nika je prethodno s najvišim priznanjem "Summa Cum Laude" završila studij komunikacijskog menadžmenta. Posjeduje međunarodno iskustvo u vođenju projekata, uključujući upravljanje startupom za žensko zdravlje u Egiptu. 
 
Ani Biome je alumnus prestižnog programa EIT Food FAN Food as Medicine, EIT Health Innostars i EIT ClimAccelerator Beyond, a izlagali su i na prestižnim događajima kao što je Aging Research Drug Discovery, Longevity MED Summit, Future Food-Tech i Firmenich Precision Nutrition. Nika je također odabrana za ovogodišnje izdanje programa EIT Community Rocket Up kao jedna od 10 osnivačica inovativnih startupova u cijeloj Europi. 

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.