Govornici

Nikolina Firm

Nikolina Firm je vlasnica JouJou Botanicals, organskog kozmetičkog brenda s hrvatskim korijenima. Nikolina je istinski zaljubljenik u prirodu, samoniklo bilje i svakodnevne rituale brige o sebi. Njezina inspiracija i vizija za ovaj brend proizlaze iz dubokog uvjerenja da priroda nudi najbolje rješenje za suvremene probleme s kožom, i to bez ikakvih štetnih nuspojava.

Svoje profesionalno putovanje nakon završetka gimnazije započela je upisom na studij animalnih znanosti. Tijekom studija, radila je na projektima društvenih inovacija, no njena neumorna povezanost s prirodom i želja da je približi svakodnevnom životu vodili su je prema stvaranju JouJou Botanicals brenda, iako nije imala prethodnog iskustva u kozmetičkoj industriji. Priča je započela kao hobi u kuhinji njene majke, gdje je izrađivala sapune za prijatelje i obitelj.

Prve profesionalne proizvode lansira na tržište 2020. godine i tada se maksimalno posvećuje istraživanju tržišta, kozmetičke industrije i rastu brenda. Uz puno truda, pogrešaka i pokušaja, nakon samo 2 godine dolazi do suradnje s jednim od najboljih formulatora kozmetičkih proizvoda unutar Europe kako bi stvorila proizvode visoke učinkovitosti i formulacije koje danas nude. Njena filozofija temelji se na sinergiji divlje prirode i aktivnih biljnih sastojaka kako bi se postigli izvanredni rezultati. JouJou Botanicals nije samo kozmetički brend, već i manifestacija Nikolinine strasti za povezivanjem ljudi s prirodom u svakodnevnom životu.

JouJou Botanicals danas je dostupan na tržištima diljem Europe, nedavno se proširio i na azijsko tržište, a uskoro će biti prisutan i na američkom tržištu. O njemu su već pisali brojni svjetski i domaći mediji poput Voguea, Journala, Glorije, Jutarnjeg lista, Buro 24/7 i mnogih drugih.

Nikolina je majka četverogodišnje djevojčice Lene, a njen suprug Dubravko napustio je svoju uspješnu karijeru u korporaciji kako bi se pridružio izgradnji ovog obiteljskog brenda. Također je vlasnica dviju pirinejskih pasmina i dugogodišnja zaljubljenica u kinologiju, šume i planine.

www.joujoubotanicals.com

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.