Govornici

Pedro Soltz

PEDRO SOLTZ

Pedro Soltz, ime koje nadilazi svjetske modne piste, utjelovljuje dinamiku današnjeg profesionalca. Brazilac po rođenju, započeo je svoju karijeru u svijetu mode kao model i nadolazeći glumac sa svega 19 godina. No, ne želeći ograničiti svoje mogućnosti, privremeno je napustio modni svijet kako bi završio studije inženjeringa i poslovanja.

Po povratku, brzo se nametnuo kao prepoznatljivo lice u modnoj industriji, surađujući s nekim od najpoznatijih svjetskih agencija. Njegova karizma i profesionalnost otvorili su mu vrata kampanjama prestižnih brendova poput Barilla, Gillette, L'OREAL i Garnier, ali i luksuznih automobilskih marki poput Ferrarija i Bentleyja. Njegova svestranost nije prošla nezapaženo ni kod dizajnerskih imena poput Armanija, Dolce & Gabbane i Versacea.

No, Pedro nije samo lice s plakata. Njegova televizijska karijera obiluje nastupima u reklamama i serijama, što potvrđuje njegovu širinu kao izvođača. Nakon sudjelovanja u "Hrvatskom Next Top Modelu" 2010. godine, postao je popularan u Hrvatskoj. A njegov šarm nije prošao nezapaženo ni u Italiji 2011. godine, kada je sudjelovao u reality showu 'L'Isola dei Famosi'. Do 2013., njegova privlačnost bila je svjetski priznata, što potvrđuje titula "Najseksi Međunarodni Muškarac 2013" koju je dodijelio poznati američki portal.

Njegova filmska karijera označena je ulogom u danskom filmu iz 2016. godine "Tri Pljačke i Hrčak". Osim toga, osvojio je hrvatsku verziju showa "Ples sa zvijezdama", dodatno ističući svoje mnogobrojne talente.

Važno je napomenuti i da Pedro nije samo lice koje nosi parfeme, već je i partner i investitor za jedan prestižni brand parfema. Njegov osjećaj za stil i poslovnu intuiciju čine ga idealnim partnerom u svijetu luksuznih mirisa.

Međutim, usprkos svim profesionalnim postignućima, Pedro je u srži obiteljski čovjek. S jednakom strašću s kojom pristupa svom poslu u građevinarstvu, društvenim mrežama i glumi, posvećuje se ulozi oca i supruga. Osim toga, Pedro je veliki ljubitelj putovanja i izazova. S ponosom može reći da je obišao više od 50 zemalja, svjedočeći o njegovoj neiscrpnoj želji za novim avanturama i iskustvima.

WOLF je konferencija koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.