Govornici

Simona Augustić

Simona Augustić (37 godina) je osnivačica brenda “Arya Intimo”, te vlasnica specijalizirane trgovine i online trgovine za onkološke pacijentice.

“Arya Intimo” je brend stvoren iz vlastite potrebe. Naime, Simoni je prije 7 godina dijagnosticiran karcinom dojke u visokoj trudnoći. Prošavši težak period operacija i liječenja, kao stalni podsjetnik na promjenu tijela na koje je navikla, bila je i slaba ponuda adekvatnog donjeg rublja.  

Suočena s konstantnom potragom za odgovarajućim, a opet estetski primamljivim proizvodima, nije joj preostalo ništa drugo nego osnovati vlastiti brand i proizvoditi pidžame s džepićima, donje rublje i kupaće kostime za žene nakon mastektomije. 

Završila je diplomski studij ekonomije i managementa na ZŠEM-u, a u poduzetničke vode je ušla još za vrijeme studiranja kada je vodila obrt koji se bavio proizvodnjom i prodajom kupaćih kostima “Frou Frou” čije je modele sama dizajnirala.  

Suosnivačica je i udruge “Onko Beauty”, udruge koja se ponajprije bavi organizacijom radionica terapijskog šminkanja za onkološke pacijentice koje se bore s promijenjenom slikom sebe nakon onkoloških terapija.  

Majka je djevojčice Izabel (7), supruga i mama štenca Kore.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024