Govornici

Slaven Lunar Kosanović

Slaven LUNAR Kosanović, zagrebački je umjetnik poznat kao jedan od glavnih osnivača hrvatske graffiti scene.

Oslikao je i izlagao svoje radove u zemljama na šest kontinenata, ostavljajući tako svoj trag u brojnim gradovima po čitavom svijetu uključujući Antwerpen, Beč, Copenhagen, Dublin, Edinburgh, Hamburg, Istanbul, Le Locle, Malmoe, Marseille, Mexico City, Milano, Rotterdam, Sofiju, Sydney, Tbilisi, Thessaloniki i Valettu.

U 2019. izdaje svoju prvu knjigu, „From Zagreb with Love“, koja dokumentira njegov rad kroz tri desetljeća.

U 2021. godini Desk Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske imenuje ga Kreativnim ambasadorom kulture. Ova uloga označava značajan pomak u percepciji graffiti umjetnosti te stavlja snažan fokus na domaću graffiti scenu i njezino pravo mjesto unutar šireg umjetničkog pokreta.

Danas, Slaven Lunar Kosanovic također radi i kao voditelj tjedne radio emisije na YAMMAT FM.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.