Govornici

Snježana Miliša

Snježana Miliša, C_Two Program Manager // Bugatti Rimac

Rođena 25.11.1968 u Zagrebu. Udana i imam dvije kćeri Tamaru i Mateu. Završila sam FER u Zagrebu 1991. Karijeru sam započela u Elektri Zagreb, gdje sam 10 godina radila na planiranju i razvoju niskonaponske distribucijske mreže. Nakon toga odlazim u FINAu gdje prve tri godine radim na održavanju energetskih sustava, a nakon toga prelazim u projekt management. Najvažniji projekt iz tog perioda je ‘Reinženjering Nacionalnog Klirinškog Sustava’. Iz FINAe prelazim u Hypo (danas Addiko) banku gdje četiri godine radim kao projekt manadžer, te tri godine kao direktor nabave. Najvažniji projekt iz tog perioda je spajanje Hypo i Slavonske banke. Karijeru nastavljam u Erste Group Card Processoru u kojem vodim projekt implementacije novog kartičnog sustava za Erste Banku u Slovačkoj. I napokon 2016te se uspijevam zaposliti kao projekt manager u Rimac Automobilima gdje vodim projekte vezane uz razvoj baterijskih i infoteinment sustava za razne klijente iz automotive industrije. Od 2017 do danas vodim projekt razvoja Nevere – prvog homologiranog električnog super automobila.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024