Govornici

Stevica Kuharski

Stevica je partner u Fil Rouge Capitalu gdje je odigrao ključnu ulogu u više od 150 strateških ulaganja, nudeći svoju stručnost u različitim domenama kao što su razvoj softvera, blockchain infrastruktura, umjetna inteligencija, logistika i strategija prikupljanja sredstava.

Prije Fil Rouge Capitala, osnovao je Locodels, start-up koji je u konačnici privukao pozornost Hrvatske pošte, što je rezultiralo njezinom akvizicijom 2019. godine. Stevičino rano opredjeljenje za poticanje novih poduzeća dovelo ga je do osnivanja Start-up Campa 2012., pionirskog programa za početne tvrtke u ranoj fazi.

Pod njegovim vodstvom, deseci start-upova su procvjetali, zajedno osiguravši impresivnih 4 milijuna dolara financiranja.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024