Govornici

Stevica Kuharski

Stevica je partner u Fil Rouge Capitalu gdje je odigrao ključnu ulogu u više od 150 strateških ulaganja, nudeći svoju stručnost u različitim domenama kao što su razvoj softvera, blockchain infrastruktura, umjetna inteligencija, logistika i strategija prikupljanja sredstava.

Prije Fil Rouge Capitala, osnovao je Locodels, start-up koji je u konačnici privukao pozornost Hrvatske pošte, što je rezultiralo njezinom akvizicijom 2019. godine. Stevičino rano opredjeljenje za poticanje novih poduzeća dovelo ga je do osnivanja Start-up Campa 2012., pionirskog programa za početne tvrtke u ranoj fazi.

Pod njegovim vodstvom, deseci start-upova su procvjetali, zajedno osiguravši impresivnih 4 milijuna dolara financiranja.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.