Govornici

Tana Zimmermann

Tana Zimmermann, osnivačica Bazzar-a, stoji iza vodećeg regionalnog online marketplace-a. Nakon što je diplomirala na Rochester Institute of Technology u Dubrovniku i stekla iskustvo kroz dvogodišnju praksu u New Yorku, preselila je u Zagreb gdje je započela svoju karijeru u Philip Morrisu. U ovoj kompaniji je provela četiri godine, s naglaskom na prodaju i distribuciju, gdje je njena posljednja uloga bila Regionalni voditelj prodaje.

Inspirirana poduzetništvom i uz podršku svog brata Viktora, osnovala je Bazzar kao inovativni društveni oglasnik. Za kratko vrijeme, Bazzar se transformirao u veliki online marketplace. Od 2021. godine, Bazzar je proširio svoje djelovanje na tržišta regije, s lansiranjem bazzar.rs, dok se lansiranje bazzar.ba očekuje uskoro.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.