Govornici

Tana Zimmermann

Tana Zimmermann, osnivačica Bazzar-a, stoji iza vodećeg regionalnog online marketplace-a. Nakon što je diplomirala na Rochester Institute of Technology u Dubrovniku i stekla iskustvo kroz dvogodišnju praksu u New Yorku, preselila je u Zagreb gdje je započela svoju karijeru u Philip Morrisu. U ovoj kompaniji je provela četiri godine, s naglaskom na prodaju i distribuciju, gdje je njena posljednja uloga bila Regionalni voditelj prodaje.

Inspirirana poduzetništvom i uz podršku svog brata Viktora, osnovala je Bazzar kao inovativni društveni oglasnik. Za kratko vrijeme, Bazzar se transformirao u veliki online marketplace. Od 2021. godine, Bazzar je proširio svoje djelovanje na tržišta regije, s lansiranjem bazzar.rs, dok se lansiranje bazzar.ba očekuje uskoro.

WOLF je konferencija koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.