Govornici

Vanja Perić

Vanja je suosnivačica i izvršna direktorica AymoLive-a, platforme za live video streaming i zajednice posvećene izvođačkim umjetnostima. Prije nego što je pokrenua AymoLive, bila je partnerica i izvršna direktorica tvrtke WealthManagementCanada.com, kanadske fintech startup tvrtke koja je akvizirana 2020. godine.

Vanja je diplomirala na Sveučilištu Western Ontario, gdje je stekla titulu Bachelor of Management and Organizational Studies s posebnim naglaskom na financije. Također posjeduje certifikat Chartered Financial Analyst (CFA).

U slobodno vrijeme, Vanja volontira u nekoliko organizacija čije aktivnoti su usmjerene na rad s mladima i na zaštitu životinja. Vanja je aktivni član Udruge EDUnaut, koja nudi razne obrazovne programe za mlade. Također je volonterka i mentorica u studentskom poduzetničkom inkubatoru na ekonomskom fakultetu u Splitu, radeći s mladim poduzetnicima. Nadalje, Vanja volontira u skloništu za napuštene životinje i direktorica je Zaklade za zaštitu životinja Bestie.

WOLF je konferencija koja spaja

Women of Luminous Future je puno više od samo jedne konferencije.

Ovo je jedina ženska konferencija koja okuplja u jednakom broju i muškarce. Okupljamo se na jedno mjesto, kako bismo ostvarili konekcije, naježili se od glave do pete na inspirativne priče, izašli van s poukom i podijelili iskustva. Osigurat ćemo ti platformu koja će ti pružiti stvarne prilike i otvoriti nove poslovne mogućnosti. Poslovni speed dating čeka te na našoj konferenciji, ali i pop-up event-ima.