Govornici

Vedrana Likan

Ime Vedrane Likan u poslovnom svijetu sinonim je za nekretnine i investicije, intelektualno poduzetništvo, razvoj održivog gospodarstva, zelenu tranziciju, žensko liderstvo i osnaživanje žena u biznisu. Vedrana je partnerica i direktorica Colliersa, čije poslovanje za Hrvatsku, Sloveniju i BiH vodi od 2006. godine.

2012. godine postaje dio Colliers Expansion Team-a zaduženog za razvoj novih tržišta, s posebnim fokusom na zemlje Sjeverne Afrike te manjih tržišta na području Europe, predvodeći od 2015. razvoj Colliers Adria Regije. 2017. Vedrana je organizirala seriju delegacijskih putovanja u Izrael, Kinu i UAE s ciljem promoviranja Adriatic regije kao investicijske destinacije, od kada postaje zadužena u Colliersu i za uvođenje investitora Srednjeg Istoka i Kine na CEE i SEE tržišta.


Prije Colliersa, provela je 10 godina u komunikacijskom menadžmentu, a od 2009. do danas je na ključnim pozicijama međunarodnih komora u Hrvatskoj kao Prva potpredsjednica AmCham-a (2009 - 2013) i Predsjednica Britanske komore u Hrvatskoj (2014 - ) te organizacija posvećenih razvoju našeg tržišta i društva, kao osnivačica, predsjednica i počasna članica Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju (2009 - ), osnivačica i predsjednica Udruge za promicanje pozitivnih promjena u društvu (2012 - ), su-osnivačica i članica Upravnog odbora SOS Zagreb (2020 - ), članica Upravnog odbora APR – Akademije za politički razvoj (2022 - ), su-osnivačica Croatian Women's Alliance (2023 - ) koja okuplja Hrvaticeu domovini i dijaspori, te je članica Skupštine SOS Dječje seloHrvatska(2023 - ) i su-osnivačica Green HQ knowledge hub-a (2023- ).


Vedrana je gost predavač na fakultetima, institutima i visokim učilištima, aktivno se bavi mentorstvom u okviru lokalnih i međunarodnih programa, te sudjeluje na vodećim domaćim i europskim konferencijama kao programska savjetnica, moderatorica i panelistica. Svoj profesionalni doprinos daje i kao članica žirija prestižnih europskih foruma i nagrada. Osim projekata posvećenih promicanju pozitivnim promjena u društvu, održivom razvoju, obrazovanju i
osnaživanju žena,tijekom cijele karijere Vedrana radi na nizu projekata sa naglašenim humanitarnim karakteromte programima posvećenim osnaživanju žena te promicanju poduzetništva kod žena i mladih.


Za profesionalna postignuća i zalaganje za osnaživanje žena u biznisu, 2012. Vedrana je proglašena “Ženom godine”, nakon čega je uslijedio njezin autorski projekt «21 put prema uspjehu» i LeaderSHE konferencija. Projekti su to koji se iz današnje perspektive s pravom mogu nazvati prijelomnima u promicanju ženskog leadershipa, podizanju svijesti o izazovima s kojima se žene susreću na putu uspjeha, te osnaživanja žena u poslovnom okruženju u Hrvatskoj.
U lipnju 2022 u Bruxellesu, Vedrana je u konkurenciji žena iz 23 europske zemlje primila prestižnu nagradu European Female Business Leader za svoju dugogodišnju posvećenost promicanju pozitivnih društvenih promjena te sustavno osnaživanje žena u poslovnom svijetu.


Nakon Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Vedrana završava smjer Pripajanja i akvizicije na New York Institute of Finance, te Akademiju za politički razvoj i UN Akademiju. Formalno obrazovanje nastavlja 2014. na EMBA programu međunarodne škole u Zagrebu, a 2018. postaje certificirani RICS stručnjak. 2022. kao polaznica University of Oxford - Organisational Resilience Program postaje jedna od prvih stručnjakinja u Europiza područje Otpornosti.

WOLF je platforma koja spaja

WOLF (Women of Luminous Future) je dinamična platforma posvećena motivaciji, povezivanju i pronalasku vremena za sebe. 

Kroz nezaboravne događaje poput konferencije, ekskluzivnog kluba i raznovrsnih pop-up evenata, WOLF stvara prostor gdje motivacija postaje prava ambicija, a networking postaje community.
Tijekom cijele godine upoznaj inspirativne pojedince, slušaj stvarne priče naših govornika i zajedno s nama - stvaraj bolju verziju sebe.
© Copyright, WOLF konferencija 2024